Kinderopvang, BSO en Peuteraanbod

Kinderopvang

Korein

Het onderdeel opvang in ons Kindcentrum wordt georganiseerd door Korein. Uw kind krijgt bij Korein alle aandacht die het nodig heeft, in een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Samen met Eenbes basisschool Vijfblad zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien.

Wij spelen in op de verschillende ontwikkelingsfasen van uw kind. Om dat goed te kunnen doen, werken we met 4 verschillende leeftijdsgroepen. Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar (Guppies), peuteraanbod voor kinderen van 2 tot 4 jaar (Visjes, voormalige Peuterspeelzaal Kiekeboe), hier kan uw kind een paar uur per week spelen met andere peuters. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren de ontwikkeling van uw peuter speels en gericht en bereiden het alvast voor op de basisschool. BSO-groep (Molletjes) voor kinderen van 4 tot 6 jaar. BSO-groep (Vossen) voor kinderen van 7-13 jaar. We organiseren activiteiten die aansluiten bij de leeftijd van uw kind.

Wij begeleiden kinderen in het verder ontwikkelen en stimuleren van hun zelfstandigheid en hun zelfredzaamheid. Kinderen kunnen onder begeleiding hun huiswerk maken, ze bedenken en organiseren zelf diverse activiteiten of kunnen lekker “chillen” op de bank.

Naast Korein wordt er in Geldrop opvang geboden door andere kinderopvangorganisaties. De keuze is aan de ouders.

Postcode

geldrop AT dekinder-kamer DOT nl

www.dekinderkamer.nl

Wat regelt u zelf?

• U regelt zelf de inschrijving van uw kind bij de buitenschoolse opvang.

• U sluit zelf een contract af aangaande de opvang. De kosten voor de opvang zijn voor eigen rekening.