Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

 

Wilt u dat uw kind ook ná school een leuke tijd heeft? Bij Korein Vijfblad is van alles te doen! Er zijn ook gezellige hoekjes om te ontspannen. Uw kind kiest zelf wat het wil doen.

 

Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn welkom op de BSO van Korein binnen het Vijfblad. De begeleiding en activiteiten zijn helemaal aangepast op de leeftijdsgroepen. De pedagogisch medewerkers zijn deskundig, betrokken en vooral enthousiast! Uw kind hoeft zich geen moment te vervelen. 

 

Leuk, gezellig en actief

Na school kunnen de kinderen eerst even bijkomen van de schooldag, met een cracker of fruit en iets te drinken. Daarna mogen ze meedoen aan allerlei activiteiten. Sport, muziek, cultuur en techniek; noem maar op! En wil uw kind zich even ontspannen? Dat kan natuurlijk ook. Op onze locatie zijn speciale plekken om te spelen, te computeren en huiswerk te maken. En in de vakantie? Dan organiseert Korein leuke uitstapjes.

 

Opvang vóór school

Kiest u voor opvang vóór school? Dan is uw kind vanaf 7.30 uur al welkom. Hij of zij kan dan nog even lekker spelen voordat de school begint. Kinderen die oud genoeg zijn, gaan zelf naar school; de kleintjes brengen wij.

 

Loop gerust even binnen

U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Loop gerust even binnen bij ons. Bellen mag natuurlijk ook. We ontmoeten u graag!

 

Opvangtijden BSO

• Maandag, dinsdag en donderdag: 14.45 - 18.30 uur

• Woensdag: 12.30 - 18.30 uur

• Vrijdag: 12.30 - 18.30 uur

 

• Voorschoolse opvang: vanaf 7.30 uur

• In schoolvakanties: 7.30 - 18.30 uur

 

Tijdens studiedagen van de basisschool zijn wij ook open

(behalve op feestdagen conform CAO kinderopvang)

 

Bereikbaarheid

Buitenschoolse opvang: 06-22929831

 

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden voor buitenschoolse opvang?

Dit kan via de website van Korein.