Xandra Vonk

Leerkracht groep 8

xandra.vonk AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Xandra Vonk. Na de middelbare school ben een combinatiestudie gaan doen van Onderwijskunde en de PABO. Tijdens deze studie merkte ik al snel dat ik mij wilde gaan specialiseren in leerlingen met speciale behoeften. Na een tussenjaar van werk en reizen heb ik daarom de master Orthopedagogiek gevolgd. Daarna heb ik mijn werk als juf gecombineerd met het begeleiden van kinderen en leerkrachten op andere Eenbesscholen. Dit jaar sta ik fulltime voor de groep.

 

Dit jaar is mijn vijfde jaar dat ik werkzaam ben op ’t Vijfblad. De hele week ben ik te vinden in groep 8. Groep 8 is een fantastisch jaar, waarin de kinderen de overgang maken van basisschoolleerling naar middelbare scholier. Daarnaast zijn er bijzondere en spannende momenten, zoals het kamp, het krijgen van je advies en natuurlijk de eindmusical en het afscheid. 

 

Met de kinderen ga ik hard aan de slag om zoveel mogelijk uit het jaar te halen, zodat iedereen uiteindelijk de overgang kan maken naar een school die bij hen past. Ik vind het echter ook belangrijk dat de kinderen met plezier terugkijken op hun laatste basisschooljaar en een fijne tijd hebben met hun klasgenootjes. Samen maken we er een geweldig jaar van!

 

Tot ziens in groep 8!

 

Groetjes,

 

Juf Xandra

Naar overzicht