Willeke Verbruggen

Leerkracht groep 6

willeke.verbruggen AT eenbes DOT nl
Mijn naam is Willeke Cranenbroek.

In 2002 ben ik afgestudeerd aan hogeschool de Kempel. Na mijn afstuderen ben ik begonnen bij kindcentrum Vijfblad. Al een tijdje dezelfde school maar nog steeds met evenveel plezier. Ik heb ervaring in de groepen 1 t/m 6 en dit jaar ben ik (net als vorig jaar) te vinden in groep 6.
 
Naast het aanbieden van leerstof vind ik ook de sociale vaardigheden en het ontwikkelen daarvan erg belangrijk. In 2019 heb ik de training rots & water gevolgd. Doel van het Rots en Water programma is het vergroten van de communicatie- en sociale vaardigheden en welzijn bij kinderen en voorkomen en/of verminderen van sociale problemen zoals pesten, conflicten, uitsluiting, meeloopgedrag en grensoverschrijdend gedrag. Een goed programma waar ik ook dit jaar weer mee aan slag ga!
 
Ik vind het van belang om een goed contact met ouders te hebben. We zorgen samen voor de ontwikkeling van uw kind. U kunt altijd even binnenlopen, bellen of een mailtje sturen bij vragen of om even te kletsen en de klas te bekijken.
 
​Dit jaar werk ik op woensdag en donderdag in groep 6. Samen met de kinderen en juf Janna maken we er een fijn en leerzaam jaar van!
 
Groetjes,
juf Willeke
Naar overzicht