Maartje van den Heuvel

Onderwijsondersteuner
MT, GMR, coördinator cultuur, educatie en onderwijsontwikkeling

maartje.vandenheuvel AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Maartje van den Heuvel.

 

Sinds 2008 ben ik werkzaam voor Eenbes basisonderwijs en vanaf 2014 werk ik met veel plezier voor Eenbes basisschool Vijfblad. Ik ben maandag t/m donderdag aanwezig op ons Kindcentrum.

 

Sinds dit schoolkaar sta ik volledig buiten de groep en begeleid ik leerlingen en leerkrachten op school. Ik begeleid kinderen op verschillende leergebieden zoals rekenen, taal en lezen. Ik gebruik daarbij veel verschillende materialen zoals: Numicon, Sprongen vooruit en werken wij met digitale middelen zoals Gynzy en de Beebot.

Regelmatig zal ik ook in de klassen te vinden zijn om een leerkracht te ondersteunen of juist te vervangen.

 

Naast deze werkzaamheden ben ik ook lid van het MT en volg ik momenteel de opleiding Toekomstbewust schoolleider basisbekwaam bij Onderwijs Maak Je Samen. Ook houd ik mij bezig met cultuur, onderwijsvernieuwingen, rots en watertrainingen en werkzaamheden voor de GMR. 

 

Om mijn kennis en kunde uit te breiden heb ik naast mijn studie Master SEN gespecialiseerde groepsleerkracht en de opleiding tot gedragsspecialisme mijn universitaire master Onderwijswetenschappen afgerond.

 

Ik zie het elke dag als een uitdaging om onze kinderen hoger op te helpen, maar ze ook in hun waarde te laten. Het is voor mij erg belangrijk dat de kinderen graag naar school komen, zich er prettig en veilig voelen, er kunnen leren maar óók genieten. Dat is de basis voor elk kind om zich zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen. Rust, duidelijkheid, structuur, samen leren en spelen zijn daarvoor ook belangrijk. De betrokkenheid van ouders is daarbij onmisbaar. Samen met mijn collega's én de ouders kunnen we het beste uit de kinderen halen.

 

Tot ziens op Kindcentrum Vijfblad!

(Vanaf 17 december t/m 8 april ben ik met zwangerschapsverlof)

Naar overzicht