Kinderopvang, BSO en Peuteraanbod

Kinderopvang

Korein Kinderplein

Het onderdeel opvang in ons Kindcentrum wordt georganiseerd door Korein Kinderplein. Uw kind krijgt bij ons alle aandacht die het nodig heeft, in een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Samen met Eenbes basisschool Vijfblad zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien.

Wij spelen in op de verschillende ontwikkelingsfasen van uw kind. Om dat goed te kunnen doen, werken we met 3 verschillende leeftijdsgroepen. Peuteraanbod voor kinderen van 2 tot 4 jaar (voormalige Peuterspeelzaal Kiekeboe), hier kan hij of zij een paar uur per week spelen met andere peuters. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren de ontwikkeling van uw peuter speels en gericht en bereiden het alvast voor op de basisschool. BSO-groep (Kidsclub) voor kinderen van 4 tot 6 jaar. BSO-groep (Campus) voor kinderen van 7-9 jaar. We organiseren activiteiten die aansluiten bij de leeftijd van uw kind.

Wij begeleiden daar kinderen in het verder ontwikkelen en stimuleren van hun zelfstandigheid en hun zelfredzaamheid. Kinderen kunnen onder begeleiding hun huiswerk maken, ze bedenken en organiseren zelf diverse activiteiten of kunnen lekker “chillen” op de bank.

Korein Kinderplein staat niet op zichzelf. De hele organisatie van Wij zijn JONG staat achter ons. Op die manier halen we nóg meer kennis in huis en bieden we u de nodige continuïteit. U kunt ervan op aan dat we kwaliteit bieden.

Onderstaande organisaties kunnen uw kind opvangen voor en na schooltijd en eventueel tijdens vakanties. De vermelde organisaties voldoen aan de landelijke eisen die zijn vastgelegd in de Beleidsregels Kwaliteit Wet Kinderopvang en er wordt gewerkt volgens een pedagogisch beleid dat in overeenstemming is met de visie van Eenbes Basisonderwijs. In het bijzonder werken wij in het Kindcentrum samen met Korein.

Naast de samenwerking met Korein wordt opvang geboden door de overige partners in Geldrop. De keuze is aan de ouders.

Postcode

geldrop AT dekinder-kamer DOT nl

www.dekinderkamer.nl

Wat regelt u zelf?

• U regelt zelf de inschrijving van uw kind bij de buitenschoolse opvang.

• U sluit zelf een contract af aangaande de opvang. De kosten voor de opvang zijn voor eigen rekening.