Kinderopvang, BSO en Peuteraanbod

Kinderopvang

 

Korein

Het onderdeel opvang in ons Kindcentrum wordt georganiseerd door Korein. Uw kind krijgt bij Korein alle aandacht die het nodig heeft, in een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Samen met Eenbes basisschool Vijfblad zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. 

Wij spelen in op de verschillende ontwikkelingsfasen van uw kind. Om dat goed te kunnen doen, werken we met 4 verschillende leeftijdsgroepen. Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar (Guppies), peuteraanbod voor kinderen van 2 tot 4 jaar (Visjes, voormalige Peuterspeelzaal Kiekeboe), hier kan uw kind een paar uur per week spelen met andere peuters. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren de ontwikkeling van uw peuter speels en gericht en bereiden het alvast voor op de basisschool. BSO-groep (Molletjes) voor kinderen van 4 tot 6 jaar. BSO-groep (Vossen) voor kinderen van 7-9 jaar. We organiseren activiteiten die aansluiten bij de leeftijd van uw kind.

Wij begeleiden kinderen in het verder ontwikkelen en stimuleren van hun zelfstandigheid en hun zelfredzaamheid. Kinderen kunnen onder begeleiding hun huiswerk maken, ze bedenken en organiseren zelf diverse activiteiten of kunnen lekker “chillen” op de bank.

 

Onderstaande organisaties kunnen uw kind opvangen voor en na schooltijd en eventueel tijdens vakanties. De vermelde organisaties voldoen aan de landelijke eisen die zijn vastgelegd in de Beleidsregels Kwaliteit Wet Kinderopvang en er wordt gewerkt volgens een pedagogisch beleid dat in overeenstemming is met de visie van Eenbes Basisonderwijs. In het bijzonder werken wij in het Kindcentrum samen met Korein. 

 

Naast de samenwerking met Korein wordt opvang geboden door de overige partners in Geldrop. De keuze is aan de ouders. 

 

Organisatie

Adres

Postcode

Plaats

Telefoon

E-mail

Website

Korein 

Linze 3

5667 AH

Geldrop

040 - 2948940

info@korein.nl

www.koreinkinderplein.nl

De Grabbelton

Oosteinde 3

5663 PZ

Geldrop

040 - 2862608

info AT degrabbelton DOT nl

www.degrabbelton.nl

Potje Knor

Gijzenrooiseweg 13

5661 MA

Geldrop

040 - 2861185

info AT potjeknor DOT nl

www.potjeknor.nl

De Kinderkamer

Emopad 43

5664 PN

Geldrop

040-2893030

geldrop AT dekinder-kamer DOT nl

www.dekinderkamer.nl

 

Wat regelt u zelf?

• U regelt zelf de inschrijving van uw kind bij de buitenschoolse opvang.

• U sluit zelf een contract af aangaande de opvang. De kosten voor de opvang zijn voor eigen rekening.