Dagopvang

Dagopvang Vijfblad

Voor kinderen die nog niet naar school gaan, biedt Korein dagopvang. Bij de dagopvang kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar terecht. Hier worden zij met alle warmte, geborgenheid en veiligheid opgevangen. Bij de allerjongste kinderen besteden we in het kinderdagverblijf veel aandacht aan fysieke en emotionele veiligheid. Maar ook aan hygiëne en zorg.

 

Wij helpen de kinderen van 2 tot 4 jaar om een goede start te maken op de basisschool. Met prikkelende activiteiten stimuleren we de ontwikkeling van uw peuter. Bijvoorbeeld de taalontwikkeling, rekenontwikkeling, sociale ontwikkeling en de motorische ontwikkeling. Speels en ongedwongen. In een gezellige, uitdagende omgeving. We werken in thema’s die aansluiten op de leefwereld van  peuters, en gebruiken gecertificeerde methodes die we afstemmen op de methode van de samenwerkende basisschool. Zo is de overstap naar groep 1 makkelijk gemaakt.

 

Loop gerust even binnen

U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Loop gerust even binnen ons Kindcentrum. Bellen mag natuurlijk ook. We ontmoeten u graag!

 

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden voor de dagopvang?

Dit kan via de website van Korein.